Kramper i beina? Kanskje er løsningen på plagene enklere enn du tror.

kramper-bein-floradix-flytende-magnesium

Mange sliter med kramper i beina, som ofte kommer om natten. Andre sliter med nummenhet, muskelspenninger, eller prikking i armer og ben. Løsningen er kanskje enklere enn du tror. Slike symptomer kan komme av noe så enkelt som magnesiummangel.  Magnesium finnes i grønnsaker, frukt, kjøtt og korn, men dessverre har moderne jordbruk og andre forhold ført til redusert magnesiuminnhold i maten.

Årsaker til mangel på magnesium
Magnesiummangel kan forekomme hos gravide, langvarig alkoholbruk, sykdommer i nyre og tarm eller feilernæring. Mangel kan også forekomme som bivirkning av enkelte medikamenter slik som antibiotika, vanndrivende medikamenter og syrenøytraliserende medisiner.

Et bra produkt for å tilføre mer magnesium til kroppen er Floradix flytende magnesium som føres av Naturimport. Fordelen med flytende tilskudd er at en større andel vitaminer og mineraler lettere blir tatt opp i  kroppen.

flytende magnesium
flytende magnesium

1 tanke om “Kramper i beina? Kanskje er løsningen på plagene enklere enn du tror.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *